Online adatok
Honlap-menü
Fehér
Technikai okokból jelenleg nem érhető el veszélyjelzési információ.

Zöld
Különösebb elővigyázatosságot, felkészültséget igénylő veszélyes időjárási jelenség nem várható.

Sárga
Az ebbe a kategóriába sorolt időjárási események nem szokatlanok, de potenciális veszélyt jelenthetnek, ezért tanácsos elővigyázatosnak, óvatosnak lenni, főként az időjárási hatásoknak jobban kitett tevékenységek során. Különösen a bizonytalanabb kimenetelű, gyorsan változó időjárási helyzetekben célszerű a szokásosnál gyakrabban és részletesebben tájékozódni a várható időjárás felől.

Narancs
A narancs szín veszélyt jelent. Az időjárás károkat, baleseteket is okozhat. Ne feledkezzen meg róla, hogy az időjárás kockázatokat hordoz magában. Kis területekre korlátozódva esetleg szélsőséges jelenségek is előfordulhatnak. Legyünk elővigyázatosak és gyakran tájékozódjunk a várható időjárásról. Kövessük a hatóságok tanácsait.

Piros
Kiterjedt területeket érintő, nagy károkat okozó, és az emberi életet is nagyban fenyegető veszélyes időjárási jelenség. A figyelmeztetés e legmagasabb (piros) szintjére már csak az igen ritkán előforduló, szélsőséges időjárási események kerülnek. Folyamatosan kísérjük figyelemmel a legfrissebb hivatalos meteorológiai információkat. Minden körülmények között kövessük a hatóságok utasításait.

Előrejelzés
A weboldal frissítve: 2024.07.11. 16:40. Szabadbattyán időjárása © 2012- 2024